Latest Post

FOTOOKO 9 10.10.2021.

Ništa nas nije iznenadilo. Pripremali smo se za najgore vremenske uvjete. Naravno, do zadnjeg smo se nadali da će se vrijeme barem malo poboljšati. Ali nebo se nije smilovalo. Naprotiv, poslalo nam je dosadnu kišu i nezapamćeno veliku hladnoću. Usprkos svemu, odradili smo Fotooko2021. Članovi Fotokluba Klik dali su stvarno VIŠE…..

Read more

10 KLIKOV POHOD PO VELEBITU

Svi Klikovci znaju da je prvi vikend u srpnju tradicionalno rezerviran za Velebit. Ove godine red je došao na Srednji Velebit. Ta planina, velebni div što se kilometrima proteže uzduž naše obale, izazov je svakom planinaru, a još više planinaru-fotografu. Stoga se svi Klikovci vesele srpanjskom pohodu na Velebit. Tako VIŠE…..

Read more

1O  GODINA FOTOKLUBA KLIK – IZLOŽBA

U Turističko informativnom centru Svete Nedjelje otvorena je 23.6. 2021.  izložba fotografija Fotokluba KLIK kojom klub obilježava 10 godina rada.  Izložba je koncipirana kroz dvije fotografske „priče“: jedna se odnosi na 36 odabranih fotografija u dvije kategorije (crno bijela i u boji), a druga se odnosi na preko 130 fotografija VIŠE…..

Read more

IZLOŽBA 10 GODINA KLIKA

Naizgled iznenada i neočekivano, a opet tako nesumnjivo došlo je vrijeme za proslavu naše prve okrugle obljetnice – desetgodišnjice Fotokluba Klik. Deset krasnih godina je iza nas, deset godina fotografskih izleta, deset godina fotografskih izložbi, deset godina fotografskih natječaja, deset godina druženja, deset godina koje su spojile posebne ljude i VIŠE…..

Read more

FOTOOKO 2020

FotOOko je pred vratima pa da ponovimo neke stvari ! Početak će biti od 9 sati iz centra Svete Nedelje( slotovi od 10-15 minuta s početkom 26.09.2020. u 9:00 h , mailom obavijest o dolasku kad se skupi kritična masa ) Fotooko je zamišljeno kao fotomaraton i na samom startu VIŠE…..

Read more

10 GODINA FOTOKLUBA KLIK

100 fotografija za 10 godina fotokluba KLIK Raspisujemo nagradni natječaj 10 godina Fotokluba KLIKA koji je otvoren za sve sadašnje, bivše, počasne i povremene članove Fotokluba KLIK, kao i za fotografe koji su doprinijeli radu Fotokluba KLIK, a biti će pozvani osobno. Trajanje natječaja je od 01.09.2020. u 00:00 h VIŠE…..

Read more