Latest Post

BRANKO NAĐ – Pejzažna astrofotografija

U utorak 24. siječnja u prostorijama Fotokluba Klik u Svetoj Nedelji predavanje je održao Branko Nađ, poznati hrvatski fotograf pejzažne astrofotografije. Bilo je to još jedno zanimljivo predavanje i fotografsko druženje koje organizira naš klub – za fotografe kao tema poslastica iz više razloga. Prije svega, pejzažne astrofotografije uvijek fasciniraju VIŠE…..

Read more

KLIKOVA MALA ŠKOLA FOTOGRAFIJE

Fotoklub Klik u studenome priprema tri dana škole digitalne fotografije. Termin je 11. – 13.11. 2022. Predavači su Članovi Fotokluba Klik. Škola je namijenjena početnicima i svima koji bi željeli ponoviti osnovna znanja o fotografiji. Potreban je digitalni fotoaparat i nešto novaca, a tu smo uvijek bili skromni. Zainteresirani se VIŠE…..

Read more

WEB PAGE “FotOOko 2022”

Da vama i nama bude lakše otvorili smo još jednu pod domenu Fotokluba Klik, a zove se FotOOko. Prečač koji vodi na stranicu nalazi se na samoj web stranici Fotokluba Klik. Ne možete ju pronaći nema veze, evo link: https://foto-klik.hr/fotooko/ Sve potrebne informacije i sve vezano za 10. FotOOko možete VIŠE…..

Read more

FOTOOKO 9 10.10.2021.

Ništa nas nije iznenadilo. Pripremali smo se za najgore vremenske uvjete. Naravno, do zadnjeg smo se nadali da će se vrijeme barem malo poboljšati. Ali nebo se nije smilovalo. Naprotiv, poslalo nam je dosadnu kišu i nezapamćeno veliku hladnoću. Usprkos svemu, odradili smo Fotooko2021. Članovi Fotokluba Klik dali su stvarno VIŠE…..

Read more

10 KLIKOV POHOD PO VELEBITU

Svi Klikovci znaju da je prvi vikend u srpnju tradicionalno rezerviran za Velebit. Ove godine red je došao na Srednji Velebit. Ta planina, velebni div što se kilometrima proteže uzduž naše obale, izazov je svakom planinaru, a još više planinaru-fotografu. Stoga se svi Klikovci vesele srpanjskom pohodu na Velebit. Tako VIŠE…..

Read more

1O  GODINA FOTOKLUBA KLIK – IZLOŽBA

U Turističko informativnom centru Svete Nedjelje otvorena je 23.6. 2021.  izložba fotografija Fotokluba KLIK kojom klub obilježava 10 godina rada.  Izložba je koncipirana kroz dvije fotografske „priče“: jedna se odnosi na 36 odabranih fotografija u dvije kategorije (crno bijela i u boji), a druga se odnosi na preko 130 fotografija VIŠE…..

Read more