Kad završi ljeto fotografi znaju da slijedi rujan i okupljanje koje organizira Fotoklub Klik.

Mislili ste da nećemo? O da! U subotu (16. rujna) opet organiziramo FotOOko, sada već jedanaesto po redu (koliko smo uspjeli prebrojati).

Ovogodišnja tema je distopija, ali to znači samo da će modeli na glavnim setovima biti malo mračniji. Sve ostalo bit će veselo i otkačeno kao i svake godine. Jedna od tema bit će i vjenčanje, pa oni koji ne vole crno mogu fotkati blještave bijele i ružičaste foto-motive i modele koji će vam pozirati. Bit će tu i drugih prilika za fotkanje – izviđači, old timeri…

Uz to tradicionalno imat ćemo predavanja, mali sajam fotoopreme, ponudu klope i cuge. Eto, sve to pripremamo, a na vama je samo da se nacrtate na licu mjesta sa svojim fotićima te da pokušate izboriti jednu od nagrada za najbolje fotke ili barem da vam fotka završi na izložbi koju ćemo do kraja godine organizirati.

I da, ovogodišnje FotOOko održava se u središtu Sv. Nedelje. Dakle, nema izmotavanja ne znamo, nismo našli. Tko se prijavi na vrijeme može očekivati majicu FotOOKa2023 po mjeri. Ostali što dobiju.