Ove godine Fotoklub Klik održava 10. jubilarno FotOOko. Ovo smo FotOOko počeli najavljivati kao jedno obično, ali programom bogato fotodruženje. Vjerujemo da će biti ipak mnogo više, a to najviše ovisi o sudionicima. Nadamo se da ćemo uspjeti stvoriti atmosferu kao na najuspješnijim susretima FotOOka dosad. Dogovorili smo već mnoge atraktivne fotografske programe, a možda ćemo uspjeti dogovoriti još neke.


Dosadašnjih devet susreta FotOOka ostavili su brojne lijepe uspomene, anegdote, vesela druženja I nova poznanstva. Najvećim uspjehom smatramo brojne predivne fotografije koje su na njima nastale i koje sada u najavi 10. FotOOka ponosno stalno objavljujemo.
Lokacija održavanja 10. FotOOka je jezero Orešje u Strmcu (Sveta Nedelja). Prijave i uprava samog eventa će biti na lokaciji ŠRD Sloga Orešje gdje su se odvijala i prijašnja FotOOka , a ovogodišnje FotOOko će biti u krugu cijelog jezera.


Iza organizacije FotOOka stoje članovi Fotokluba Klik koji ulažu velik trud u osmišljavanju i provedbi priprema za ovaj fotoevent. Dođite i nagradite njihov trud. Ispišimo priču desetog FotOOka kroz naše objektive zajedno.