FOTOOKO 11

Datum: 16.9.2023. Lokacija: Trg Ante Starčevića Sveta Nedelja

FotOOko 11: Pridružite nam se na ovom spektakularnom fotografskom događaju!

Volite fotografirati? Želite li istražiti zadivljujući svijet fotografije i otkriti svoju kreativnost kroz objektiv? Priredili smo pravu poslasticu! Predstavljamo vam “FotOOko 11”, najiščekivaniji fotografski event godine!

Inspirirajuće radionice: Zaronite u seriju edukativnih radionica pod vodstvom iskusnih fotografa. Naučite nove tehnike, savladajte majstorstvo kompozicije i otkrijte tajne kako uhvatiti savršene kadrove.

Foto šetnja: Prošetajte raznim scenama koje smo priredili s ciljem što maštovitijih kadrova, usavršite svoje znanje u izazovnim situacijama. Naši foto eksperti pomoći će vam pronaći izvanredne i savršene kadrove i skrivene gemove.

Gosti predavači: Pronađite inspiraciju od strane iskusnih i renomiranih profesionalaca koji će vas povesti na putovanje kroz svoja iskustva, podijeliti s vama korisne savjete i dati vam vrijedne uvide u svijet fotografije.
Izlagači: Doznajte novitete na tržištu i iskoristite priliku za isprobavanje najmoderniije opreme uz najpoznatije domaće distributere foto opreme.
Povežite se sa kolegama entuzijastima, razmijenite ideje i stvorite dugoročne veze sa foto zajednicom.

 

Datum: 16.9.2023.
Lokacija: Trg Ante Starčevića, Sveta Nedelja

 

Ne propustite ovu priliku da podignete svoje fotografske vještine na nove razine! Bavite li se fotografijom amaterski ili profesionalno, “FotOOko” zagarantirano donosi nezaboravno iskustvo za sve.

Zgrabite svoje fotoaparate i pridružite nam se na eventu koji će zasigurno zapaliti vašu kreativnost i strast za fotografijom!

FOTO KLUB KLIK

E-mail: info@foto-klik.hr

Tel.: +385 91 404 9777

Adresa: Augusta Šenoe bb, Mala Gorica

FOTO KLUB KLIK

E-mail: info@foto-klik.hr

Tel.: +385 91 404 9777

Adresa: Augusta Šenoe bb, Mala Gorica